Τρόποι Απώθησης Περιστεριών

Τα περιστέρια εισβάλλουν ολοένα και περισσότερο στο αστικό περιβάλλον τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να ψάχνουμε διαρκώς τρόπο απώθησής τους. Η υπερβολικά μεγάλη συγκέντρωσή τους δημιουργεί τόσο αισθητικά προβλήματα όσο και σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας. Τα  περιστέρια είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροβίων, μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ενότητα ασθένειες περιστεριών. Οι τρόποι απώθησης περιστεριών χωρίζονται σε 4 βασικές κατηγορίες ανάλογα με το είδος και το μέρος της προσβολής. Ο λόγος που πολλοί τρόποι απώθησης περιστεριών δεν λειτουργούν είναι η τρομερή ικανότητα των περιστεριών να προσαρμόζονται και να μαθαίνουν το αστικό περιβάλλον. Ξέρουν να ξεχωρίζουν τους πραγματικούς από τους τεχνητούς κινδύνους και να ανακαλύπτουν διαρκώς νέους τρόπους και χώρους για την δημιουργία φωλιάς.

Υποκατηγορίες

ECOLOGIC 306 Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες 350x350 Αποτελεί την πιο συνηθισμένη μέθοδο απώθησης πτηνών και ενδείκνυται για περβάζια, σκεπές, στηθαία, πάνω από εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών, κ.α. Χρησιμοποιούνται σε επιφάνειες όπου προσγειώνονται τα περιστέρια και σε σημεία όπου δεν θέλουμε να δημιουργήσουν μόνιμες φωλιές. Διατίθενται με ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό υλικό για μεγαλύτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.(UV). Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου επιλέγεται το κατάλληλο μοντέλο ακίδας.

Δείτε όλες τις ακίδες απώθησης Περιστεριών

bird repeller4 350x350 

Οι συσκευές κραυγών μιμούνται τους ήχους αρπακτικών πουλιών και απωθούν τα περιστέρια. Περιλαμβάνουν δυνατότητα ελέγχου και ρύθμισης έντασης και χρόνου σίγασης και λειτουργίες εναλλαγής κραυγών. Η συσκευές εναλλάσσουν τους ήχους με τρόπο ώστε να μην συνηθίζουν τα πτηνά.

 

Δείτε όλα τα ηχητικά προϊόντα απώθησης Περιστεριών

optical repeller1 350x350 

Πρόκειται για ένα οπτικό απωθητικό πτηνών σε μορφή gel. Απωθεί όλα τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιά. Περιέχει μια ειδική σύνθεση εδώδιμων φυσικών ελαίων τα οποία δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους και τα υλικά των κτηρίων. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δρα με φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στα πουλιά ή στο περιβάλλον.

 

Δείτε όλα τα οπτικά προϊόντα απώθησης Περιστεριών