Άμεσα Ραντεβού
Ραντεβού για την αυτοψία του χώρου εντός 24 ωρών
Αναγνώριση Προβλήματος
Εύκολη αναγνώριση του προβλήματος 
Μοναδικές λύσεις
Κάθε περίπτωση εξετάζετε ξεχωριστά 
Μοναδική Τεχνογνωσία
Πάνω από 16 χρόνια πείρας στην απώθηση περιστεριών
Λύσεις παντός καιρού
Όλα τα προϊόντα μας αντέχουν ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες
Μεγάλο φωτογραφικό αρχείο
Δείτε από πριν πώς θα γίνει ο χώρος σας

Καθαρισμός Χώρου από περιττώματα περιστεριών

Τα περιττώματα των περιστεριών αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες εστίες μόλυνσης στο αστικό περιβάλλον τα τελευταία χρόνια. Τα περιστέρια δημιουργούν φωλιές στα μπαλκόνια, στους φωταγωγούς, στους ακάλυπτους χώρους και σε επαγγελματικούς χώρους. Οι φωλιές των περιστεριών συνοδεύονται πάντα από μεγάλο όγκο κουτσουλιών που όχι μόνο αποτελούν σοβαρή εστία ασθενειών αλλά προκαλούν φθορές στα μάρμαρα στους τοίχους και στα σημεία που πέφτουν. 

Καθαρισμός χώρου από περιττώματα περιστεριών Άμεσα σε όλη την Αττική

Στάδια καθαρισμού χώρου από Περιστέρια

Τρίψιμο των επιφανειών με ξύστρες και σπάτουλες

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού από περιττώματα περιστεριών, ο μεγάλος όγκος των περιττωμάτων απομακρύνεται με ξύστρες και σπάτουλες. Για να μην επιμολύνουμε τους γύρω χώρους με τη χρήση πιεστικού.

Πλύσιμο του χώρου με πιεστικό μηχάνημα νερού

Στο δεύτερο στάδιο του καθαρισμού ο χώρος πλένεται με πιεστικό μηχάνημα νερού. Ο ειδικός αφροποιητής εφαρμόζει στην επιφάνεια ειδικό καθαριστικό επιφανειών που αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες και μετά ξεπλένεται.

Απολύμανση & Απεντόμωση Χώρου 

Στο τελευτάιο στάδιο πραγματοποιε'ιτε απολύμανση του χώρου για απαλλαγή από οποιαδήποτε ιό που μεταφέρουν τα περιστέρια. Η απεντόμωση του χώρου είναι επίσης απαραίτητη για την απαλλαγή από κοτόψειρες και ψύλλους που μεταφέρουν τα περιστέρια με τα πούπουλά τους και το σώμα τους.

Καθαρισμός χώρου από περιττώματα περιστεριών Άμεσα σε όλη την Αττική

Καθαρισμός από περιτώματα περιστεριών

Ο καθαρισμός του χώρου από περιστρέρια είναι μια πολύ δύσκολη εργασία και πολύ επικίνδυνη. Τα περιστέρια μεταφέρουν πολλές αρρώστιες και ο καθαρισμός τους πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή.

Ο καθαρισμός γίνεται με ειδικά χημικά καθαριστικά που όχι μόνο αφαιρούν τους πιο δύσκολους λεκέδες αλλά απολυμαίνουν το χώρο και τον απαλάσσουν από κάθε ίο.

Καθαρισμος Περιστεριών

Καθαρισμός Πινακίδας Καταστήματος από περιττώματα περιστεριών

Τα περιστέρια κάνουν φωλιές στις πινακίδες των καταστημάτων με αποτέλεσμα να καταστρέφουν όχι μόνο την αισθητική του καταστήματος αλλά προκαούν μόνημη αλλίωση στο ρολό και στις πινακίδες. 

Καθαρισμός Περιστεριών

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σωστό καθαρισμό του χώρου από περιττώματα περιστεριών

Είναι απαραίτητη η χρήση νερού στον καθαρισμό από κουτσουλιές περιστεριών. Το πρώτο στάδιο του καθαρισμού όμως πρέπει να γίνει με ξύστρες και σπάτουλες ώστε να απομακρυνθούν οι κουτσουλιές και οι φωλίες και να μην τις μεταφέρουμε στους γύρω χώρους χρησιμοποιόντας την πίεση του νερού.

Η χρήση προστατευτικών μέσων είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό χώρου από περιστέρια. Τα περιστέρια είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών ( διαβάστε περισσότερα στο Ασθένειες από Περιστέρια ). Κατά τον καθαρισμό περστεριών πρέπει να φοράτε πάντα γάντια και μάσκα. Βρείτε προϊόντα ατομικής προστασίας εδώ

Στην περίπτωση που υπάρχει φωλιά στο χώρο, θα πρέπει π΄ρωτα να απομακρύνουμε τη φωλιά μαζί με τα αυγά και τα μικρά περιστέρια και να τα πάμε σε ένα ασφαλές μέρος σε ένα κοντινό πάρκο. Έπειτα θα πρέπει να καθαρίσουμε πολύ προσεκτικά το χώρο από τα περιττώματα των περιστεριών και να βρούμε κάποιο τρόπο απώθησης περιστεριών

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πολύ όξινα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τις επιφάνειες στις οποίες πέφτουν. Ο καθαρισμός του χώρου από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίενται άμεσα πρωτού προκληθούν μόνημες αλλιώσεις στις επιφάνειες.

Οι ακίδες απώθησης περιστεριών πρέπει να τοποθετούνται πάντα σε καθαρό μέρος. Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το χώρο που θέλουμε να τις τοποθετήσουμε και μετάα τις τοποθετούμε με το κατάλληλο μέσο στήριξης. Για ακίδες περιστεριών πατήστε εδώ

Ο καθαρισμός από περιστέρια γίνεται με ειδικά καθαρτιστκά που μαλακόνουν τις κουτσουλιές και απολυμαίνουν τον χώρο. Για καθαριστικά προϊόντα περιστεριών πατήστε εδώ.