Καθαρισμός χώρου από περιττώματα περιστεριών Άμεσα σε όλη την Αττική

Καθαρισμός Ακάλυπτου χώρου από Περιττώματα Περιστεριών

Ένα  πολύ συχνό φαινόμενο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι ο καθαρισμός ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών. Συχνά, τα περιστέρια γεμίζουν τους ακάλυπτου χώρους με ακαθαρσίες, όπου εκτός από αντιαισθητικό θέαμα, είναι και βλαβερό για την υγεία του ανθρώπου καθώς οι ακαθαρσίες περιέχουν οξέα, βλαβερά  για την υγεία μας και τα μάρμαρα και τους τοίχους του ακάλυπτου χώρου. Γι’ αυτούς τους λόγους απαιτείται ο καθαρισμός ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών.

Άμεσα Ραντεβού
Ραντεβού για την αυτοψία του Ακάλυπτου χώρου εντός 24 ωρών
Αναγνώριση Προβλήματος
Εύκολη αναγνώριση του προβλήματος στον ακάλυπτο χώρο
Μοναδικές λύσεις
Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά 
Μοναδική Τεχνογνωσία
Πάνω από 16 χρόνια πείρας στην απώθηση περιστεριών
Λύσεις παντός καιρού
Όλα τα προϊόντα μας αντέχουν ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες
Μεγάλο φωτογραφικό αρχείο
Δείτε από πριν πώς θα γίνει ο χώρος σας

Καθαρισμός Ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών σε όλη την Αττική

Ιδιαίτερα, οι ακάλυπτοι χώροι των πολυκατοικιών και των εγκαταλελειμένων κτηρίων αποτελούν τη πρώτη επιλογή των περιστεριών όπως και τα πίσω μπαλκόνια των λειτουργικών διαμερισμάτων αφού δεν έχουν τόση κίνηση σε σχέση με τα μπροστινά. Ο καθαρισμός ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μέτρα προστασίας, ώστε να αποφεύγεται η μετάδοση των ασθενειών των περιστεριών μέσω του ανθρώπου. Έπειτα από το καθαρισμό ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών, ανάλογα με τον τύπο του μπαλκονιού είναι απαραίτητος κάποιος τρόπος Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Ακάλυπτο χώρο και η Απολύμανση Ακάλυπτου Χώρου.

 

Στάδια καθαρισμού ακάλυπτου χώρου από Περιστέρια

Τρίψιμο των επιφανειών με ξύστρες και σπάτουλες

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού από περιττώματα περιστεριών, ο μεγάλος όγκος των περιττωμάτων απομακρύνεται με ξύστρες και σπάτουλες. Για να μην επιμολύνουμε τους γύρω χώρους με τη χρήση πιεστικού.

Πλύσιμο ακάλυπτου χώρου με πιεστικό μηχάνημα νερού

Στο δεύτερο στάδιο του καθαρισμού ο ακάλυπτος χώρος πλένεται με πιεστικό μηχάνημα νερού. Ο ειδικός αφροποιητής εφαρμόζει στην επιφάνεια ειδικό καθαριστικό επιφανειών που αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες και μετά ξεπλένεται.

Απολύμανση & Απεντόμωση ακάλυπτου χώρου

Στο τελευταίο στάδιο πραγματοποιείται απολύμανση του ακάλυπτου χώρου για απαλλαγή από οποιοδήποτε ιό που μεταφέρουν τα περιστέρια. Η απεντόμωση του ακάλυπτου χώρου είναι επίσης απαραίτητη για την απαλλαγή από κοτόψειρες και ψύλλους που μεταφέρουν τα περιστέρια με τα πούπουλά τους και το σώμα τους.

Καθαρισμός Περιστεριών από ακάλυπτο χώρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σωστό καθαρισμό του χώρου από περιττώματα περιστεριών

Είναι απαραίτητη η χρήση νερού στον καθαρισμό από κουτσουλιές περιστεριών. Το πρώτο στάδιο του καθαρισμού όμως πρέπει να γίνει με ξύστρες και σπάτουλες ώστε να απομακρυνθούν οι κουτσουλιές και οι φωλιές και να μην τις μεταφέρουμε στους γύρω χώρους χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού.

Η χρήση προστατευτικών μέσων είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό ακάλυπτου χώρου από περιστέρια. Τα περιστέρια είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών ( διαβάστε περισσότερα στο Ασθένειες από Περιστέρια ). Κατά τον καθαρισμό περιστεριών πρέπει να φοράτε πάντα γάντια και μάσκα. Βρείτε προϊόντα ατομικής προστασίας εδώ

Στην περίπτωση που υπάρχει φωλιά στον ακάλυπτο χώρο, θα πρέπει πρώτα να απομακρύνουμε τη φωλιά μαζί με τα αυγά και τα μικρά περιστέρια και να τα πάμε σε ένα ασφαλές μέρος σε ένα κοντινό πάρκο. Έπειτα θα πρέπει να καθαρίσουμε πολύ προσεκτικά τον ακάλυπτο χώρο από τα περιττώματα των περιστεριών και να βρούμε κάποιο τρόπο απώθησης περιστεριών

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πολύ όξινα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τις επιφάνειες στις οποίες πέφτουν. Ο καθαρισμός ακάλυπτου χώρου από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται άμεσα προτού προκληθούν μόνιμες αλλειώσεις στις επιφάνειες.

Οι ακίδες απώθησης περιστεριών πρέπει να τοποθετούνται πάντα σε καθαρό μέρος. Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το χώρο που θέλουμε να τις τοποθετήσουμε και μετά τις τοποθετούμε με το κατάλληλο μέσο στήριξης. Για ακίδες περιστεριών πατήστε εδώ

Ο καθαρισμός από περιστέρια γίνεται με ειδικά καθαριστικά που μαλακώνουν τις κουτσουλιές και απολυμαίνουν τον χώρο. Για καθαριστικά προϊόντα περιστεριών πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε μας στα Social Media