Καθαρισμός χώρου από περιττώματα περιστεριών Άμεσα σε όλη την Αττική

Καθαρισμός Επαγγελματικού χώρου από Περιττώματα Περιστεριών

Ένα  πολύ συχνό φαινόμενο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι ο καθαρισμός επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών. Συχνά, τα περιστέρια γεμίζουν τους επαγγελματικούς χώρους με ακαθαρσίες, όπου εκτός από αντιαισθητικό θέαμα, είναι και βλαβερό για την υγεία του ανθρώπου καθώς οι ακαθαρσίες περιέχουν οξέα, βλαβερά  για την υγεία μας και τα μάρμαρα του μπαλκονιού μας. Γι’ αυτούς τους λόγους απαιτείται ο καθαρισμός επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών.

Άμεσα Ραντεβού
Ραντεβού για την αυτοψία του επαγγελματικού χώρου εντός 24 ωρών
Αναγνώριση Προβλήματος
Εύκολη αναγνώριση του προβλήματος στον επαγγελματικό χώρο
Μοναδικές λύσεις
Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά 
Μοναδική Τεχνογνωσία
Πάνω από 16 χρόνια πείρας στην απώθηση περιστεριών
Λύσεις παντός καιρού
Όλα τα προϊόντα μας αντέχουν ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες
Μεγάλο φωτογραφικό αρχείο
Δείτε από πριν πώς θα γίνει ο χώρος σας

Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών σε όλη την Αττική

Ιδιαίτερα, οι επαγγελματικοί χώροι αποτελούν τη πρώτη επιλογή των περιστεριών. Ο καθαρισμός επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μέτρα προστασίας, ώστε να αποφεύγεται η μετάδοση των ασθενειών των περιστεριών μέσω του ανθρώπου. Έπειτα από το καθαρισμό επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών, ανάλογα με τον τύπο του επαγγελματικού χώρου είναι απαραίτητος κάποιος τρόπος Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Επαγγελματικό χώρο και η Απολύμανση Επαγγελματικού χώρου.

 

Στάδια καθαρισμού επαγγελματικού χώρου από Περιστέρια

Τρίψιμο των επιφανειών με ξύστρες και σπάτουλες

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού από περιττώματα περιστεριών, ο μεγάλος όγκος των περιττωμάτων απομακρύνεται με ξύστρες και σπάτουλες. Για να μην επιμολύνουμε τους γύρω χώρους με τη χρήση πιεστικού.

Πλύσιμο επαγγελματικού χώρου με πιεστικό μηχάνημα νερού

Στο δεύτερο στάδιο του καθαρισμού ο επαγγελματικός χώρος πλένεται με πιεστικό μηχάνημα νερού. Ο ειδικός αφροποιητής εφαρμόζει στην επιφάνεια ειδικό καθαριστικό επιφανειών που αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες και μετά ξεπλένεται.

Απολύμανση & Απεντόμωση επαγγελματικού χώρου

Στο τελευταίο στάδιο πραγματοποιείται απολύμανση του επαγγελματικού χώρου για απαλλαγή από οποιοδήποτε ιό που μεταφέρουν τα περιστέρια. Η απεντόμωση του επαγγελματικού χώρου είναι επίσης απαραίτητη για την απαλλαγή από κοτόψειρες και ψύλλους που μεταφέρουν τα περιστέρια με τα πούπουλά τους και το σώμα τους.

Καθαρισμός Περιστεριών από επαγγελματικό χώρο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σωστό καθαρισμό του χώρου από περιττώματα περιστεριών

Είναι απαραίτητη η χρήση νερού στον καθαρισμό από κουτσουλιές περιστεριών. Το πρώτο στάδιο του καθαρισμού όμως πρέπει να γίνει με ξύστρες και σπάτουλες ώστε να απομακρυνθούν οι κουτσουλιές και οι φωλιές και να μην τις μεταφέρουμε στους γύρω χώρους χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού.

Η χρήση προστατευτικών μέσων είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό επαγγελματικού χώρου από περιστέρια. Τα περιστέρια είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών ( διαβάστε περισσότερα στο Ασθένειες από Περιστέρια ). Κατά τον καθαρισμό περιστεριών πρέπει να φοράτε πάντα γάντια και μάσκα. Βρείτε προϊόντα ατομικής προστασίας εδώ

Στην περίπτωση που υπάρχει φωλιά στον επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει πρώτα να απομακρύνουμε τη φωλιά μαζί με τα αυγά και τα μικρά περιστέρια και να τα πάμε σε ένα ασφαλές μέρος σε ένα κοντινό πάρκο. Έπειτα θα πρέπει να καθαρίσουμε πολύ προσεκτικά τον επαγγελματικό χώρο από τα περιττώματα των περιστεριών και να βρούμε κάποιο τρόπο απώθησης περιστεριών

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πολύ όξινα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τις επιφάνειες στις οποίες πέφτουν. Ο καθαρισμός επαγγελματικού χώρου από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται άμεσα προτού προκληθούν μόνιμες αλλειώσεις στις επιφάνειες.

Οι ακίδες απώθησης περιστεριών πρέπει να τοποθετούνται πάντα σε καθαρό μέρος. Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το χώρο που θέλουμε να τις τοποθετήσουμε και μετά τις τοποθετούμε με το κατάλληλο μέσο στήριξης. Για ακίδες περιστεριών πατήστε εδώ

Ο καθαρισμός από περιστέρια γίνεται με ειδικά καθαριστικά που μαλακώνουν τις κουτσουλιές και απολυμαίνουν τον χώρο. Για καθαριστικά προϊόντα περιστεριών πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε μας στα Social Media