Καθαρισμός χώρου από περιττώματα περιστεριών Άμεσα σε όλη την Αττική

Καθαρισμός Φωτοβολταϊκών από Περιττώματα Περιστεριών

Ένα  πολύ συχνό φαινόμενο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι ο καθαρισμός φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών. Συχνά, τα περιστέρια γεμίζουν τα φωτοβολταϊκά με ακαθαρσίες, όπου εκτός από αντιαισθητικό θέαμα, είναι και βλαβερό για την υγεία του ανθρώπου καθώς οι ακαθαρσίες περιέχουν οξέα, βλαβερά  για την υγεία μας και τα μάρμαρα του μπαλκονιού μας. Γι’ αυτούς τους λόγους απαιτείται ο καθαρισμός φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών.

Άμεσα Ραντεβού
Ραντεβού για την αυτοψία των φωτοβολταϊκών εντός 24 ωρών
Αναγνώριση Προβλήματος
Εύκολη αναγνώριση του προβλήματος στα φωτοβολταϊκά
Μοναδικές λύσεις
Κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά 
Μοναδική Τεχνογνωσία
Πάνω από 16 χρόνια πείρας στην απώθηση περιστεριών
Λύσεις παντός καιρού
Όλα τα προϊόντα μας αντέχουν ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες
Μεγάλο φωτογραφικό αρχείο
Δείτε από πριν πώς θα γίνει ο χώρος σας

Καθαρισμός φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών σε όλη την Αττική

Ιδιαίτερα, τα φωτοβολταϊκά αποτελούν τη πρώτη επιλογή των περιστεριών όπως και τα πίσω μπαλκόνια των λειτουργικών διαμερισμάτων αφού δεν έχουν τόση κίνηση σε σχέση με τα μπροστινά. Ο καθαρισμός φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μέτρα προστασίας, ώστε να αποφεύγεται η μετάδοση των ασθενειών των περιστεριών μέσω του ανθρώπου. Έπειτα από το καθαρισμό φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών, ανάλογα με τον τύπο των φωτοβολταϊκών είναι απαραίτητος κάποιος τρόπος Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά και η Απολύμανση Φωτοβολταϊκών.

 

Στάδια καθαρισμού φωτοβολταϊκών από Περιστέρια

Τρίψιμο των επιφανειών με ξύστρες και σπάτουλες

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού από περιττώματα περιστεριών, ο μεγάλος όγκος των περιττωμάτων απομακρύνεται με ξύστρες και σπάτουλες. Για να μην επιμολύνουμε τους γύρω χώρους με τη χρήση πιεστικού.

Πλύσιμο φωτοβολταϊκών με πιεστικό μηχάνημα νερού

Στο δεύτερο στάδιο του καθαρισμού τα φωτοβολταϊκά πλένονται με πιεστικό μηχάνημα νερού. Ο ειδικός αφροποιητής εφαρμόζει στην επιφάνεια ειδικό καθαριστικό επιφανειών που αφαιρεί και τους πιο επίμονους λεκέδες και μετά ξεπλένεται.

Απολύμανση & Απεντόμωση φωτοβολταϊκών

Στο τελευταίο στάδιο πραγματοποιείται απολύμανση των φωτοβολταϊκών για απαλλαγή από οποιοδήποτε ιό που μεταφέρουν τα περιστέρια. Η απεντόμωση των φωτοβολταϊκών είναι επίσης απαραίτητη για την απαλλαγή από κοτόψειρες και ψύλλους που μεταφέρουν τα περιστέρια με τα πούπουλά τους και το σώμα τους.

Καθαρισμός Περιστεριών από φωτοβολταϊκά

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον σωστό καθαρισμό του χώρου από περιττώματα περιστεριών

Είναι απαραίτητη η χρήση νερού στον καθαρισμό από κουτσουλιές περιστεριών. Το πρώτο στάδιο του καθαρισμού όμως πρέπει να γίνει με ξύστρες και σπάτουλες ώστε να απομακρυνθούν οι κουτσουλιές και οι φωλιές και να μην τις μεταφέρουμε στους γύρω χώρους χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού.

Η χρήση προστατευτικών μέσων είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό φωτοβολταϊκών από περιστέρια. Τα περιστέρια είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών ( διαβάστε περισσότερα στο Ασθένειες από Περιστέρια ). Κατά τον καθαρισμό περιστεριών πρέπει να φοράτε πάντα γάντια και μάσκα. Βρείτε προϊόντα ατομικής προστασίας εδώ

Στην περίπτωση που υπάρχει φωλιά στα φωτοβολταϊκά, θα πρέπει πρώτα να απομακρύνουμε τη φωλιά μαζί με τα αυγά και τα μικρά περιστέρια και να τα πάμε σε ένα ασφαλές μέρος σε ένα κοντινό πάρκο. Έπειτα θα πρέπει να καθαρίσουμε πολύ προσεκτικά τα φωτοβολταϊκά από τα περιττώματα των περιστεριών και να βρούμε κάποιο τρόπο απώθησης περιστεριών

Τα περιττώματα των περιστεριών είναι πολύ όξινα με αποτέλεσμα να καταστρέφουν τις επιφάνειες στις οποίες πέφτουν. Ο καθαρισμός φωτοβολταϊκών από περιττώματα περιστεριών πρέπει να γίνεται άμεσα προτού προκληθούν μόνιμες αλλειώσεις στις επιφάνειες.

Οι ακίδες απώθησης περιστεριών πρέπει να τοποθετούνται πάντα σε καθαρό μέρος. Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το χώρο που θέλουμε να τις τοποθετήσουμε και μετά τις τοποθετούμε με το κατάλληλο μέσο στήριξης. Για ακίδες περιστεριών πατήστε εδώ

Ο καθαρισμός από περιστέρια γίνεται με ειδικά καθαριστικά που μαλακώνουν τις κουτσουλιές και απολυμαίνουν τον χώρο. Για καθαριστικά προϊόντα περιστεριών πατήστε εδώ.


Ακολουθήστε μας στα Social Media