Απώθηση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Απομάκρυνση περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα έχουν μετατραπεί σε ένα  από τα αγαπημένα σημεία των περιστεριών για να εγκατασταθούν και να δημιουργήσουν φωλιές αφού είναι τοποθετημένα στις στέγες και στις ταράτσες των κτηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη απόδοση των φωτοβολταϊκών καθώς και ρύπανση των κεραμοσκεπών. 

Βαθμός δυσκολίας αντιμετώπισης Περιστεριών από φωτοβολταϊκά
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση διχτυού για περιστέρια
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση ακίδων απώθησης περιστεριών
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση οπτικού gel απώθησης περιστεριών
0%

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Τρόποι Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Απώθηση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά πως γίνεται?

Για την απομάκρυνση περιστεριών από φωτοβολταϊκά η Neosun χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το είδος της προσβολής στο μπαλκόνι που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης. Δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διώξετε τα περιστέρια από τα φωτοβολταϊκά, μπορείτε να δείτε εδώ διάφορους μύθους για να διώξετε τα περιστέρια. Για την απώθηση περιστεριών από φωτοβολταϊκά προτείνουμε τη χρήση διχτυού για περιστέρια ή ακίδες περιστεριών.

Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από

Φωτοβολταϊκά

Οι ακίδες είναι κατασκευασμένες να διώχνουν τα περιστέρια από το σημεία που παραμένουν, χωρίς να τα τραυματίζουν. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκολες ως προς την εγκατάσταση  τους, αφού τοποθετούνται με κόλλημα για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Αποτελούν έναν εναλλακτικό τρόπο απομάκρυνσης  περιστεριών από φωτοβολταϊκά στα μικρά σημεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλο μέσο απώθησης. 

Απώθηση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά με ακίδες

Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Η τοποθέτηση του είναι ιδιαίτερα βολική διότι διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του στις διαστάσεις που επιθυμούμε με ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι χρώματος μπεζ ώστε να μην επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου. Τοποθετείται με ειδική κατασκευή με συρματόσχοινο για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Είναι ο κατάλληλος τρόπος απομάκρυνσης περιστεριών από φωτοβολταϊκά στη πλειοψηφία των περιπτώσεων που αντιμετωπίζουμε αφού αποτρέπει πλήρως την εγκατάσταση των περιστεριών.

Απώθηση Περιστεριών από φωτοβολταϊκά με δίχτυ

Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Αποτελεί μία διακριτική λύση απομάκρυνσης περιστεριών, όσον αφορά την αισθητική του χώρου. Η τοποθέτηση του γίνεται πάνω στην επιφάνεια που χρήζει αντιμετώπιση, καθώς τεντώνεται και στηρίζεται σε ειδικές βάσεις. Τοποθετείται στα δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίχτυ ή ακίδες , όμως είναι μία πολύ δύσκολη λύση απομάκρυνσης περιστεριών από φωτοβολταϊκά.

Νήμα απώθησης Περιστεριών για φωτοβολταϊκά

Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά 

Αποτελεί τη ψευδαίσθηση φωτιάς για τα περιστέρια στο χώρο, οπότε σταδιακά δεν προσγειώνονται. Το Gel αποτελείται από διάφορα φυσικά έλαια τα οποία δεν βλάπτουν τα περιστέρια, τους ανθρώπους και τα υλικά του χώρου. Δεν λειτουργεί αποτελεσματικά για την αντιμετώπισης περιστεριών από φωτοβολταϊκά, αφού δεν είναι εύκολη η τοποθέτηση του πάνω στα φωτοβολταϊκά. 

Απώθηση Περιστεριών από φωτοβολατϊκά με οπτικό gel

Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά

Είναι ένα ηχητικό σύστημα απομάκρυνσης περιστεριών το οποίο παράγει ήχους από κραυγές αρπακτικών πτηνών. Επίσης, διαθέτει ανίχνευση κίνησης όπως και έλεγχο έντασης των κραυγών. Τοποθετείται σε μέρη που δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο απομάκρυνσης περιστεριών από φωτοβολταϊκά στις πόλεις λόγω του ήχου που θα δημιουργείται και θα προκαλεί αναστάτωση.  

Απώθηση Περιστεριών από φωτοβολταϊκά με ηχητικά μέσα
Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωτοβολταϊκά