Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό

 Απώθηση περιστεριών από Φωταγωγό

Ο φωταγωγός των πολυκατοικιών γίνεται συχνά εστία μόλυνσης από την εγκατάσταση των περιστεριών, των φωλιών που δημιουργούν, όπως και τα περιττώματα που συσσωρεύονται στο χώρο. Αποτελεί κυριότερη επιλογή των περιστεριών διότι είναι σχετικά μικρός σε διαστάσεις και κενός χώρος. Επίσης, τους παρέχεται προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.  

 

 

Βαθμός δυσκολίας αντιμετώπισης
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση διχτυού
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση ακίδων
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση οπτικού gel
0%

Τρόποι Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Φωταγωγό

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Για την απομάκρυνση περιστεριών από φωταγωγό η Neosun χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το είδος της προσβολής που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης.

Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από

Φωταγωγό

Οι ακίδες είναι κατασκευασμένες να διώχνουν τα περιστέρια από το σημείο που παραμένουν, χωρίς να τα τραυματίζουν. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκολες ως προς την εγκατάσταση  τους, αφού τοποθετούνται με κόλλημα για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Δεν αποτελεί τη καλύτερη λύση απομάκρυνσης περιστεριών από φωταγωγό. 

 

 

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
         Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Η τοποθέτηση του είναι ιδιαίτερα βολική διότι διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του στις διαστάσεις που επιθυμούμε με ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι χρώματος μπεζ ώστε να μην επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου. Τοποθετείται με ειδική κατασκευή με συρματόσχοινο για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Είναι ο κατάλληλος τρόπος απομάκρυνσης περιστεριών από φωταγωγό όταν εισέρχονται τα περιστέρια κατ’ επανάληψη, ώστε να αποτρέπει την είσοδο τους.

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
         Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Αποτελεί μία διακριτική λύση απώθησης περιστεριών, όσον αφορά την αισθητική του χώρου. Η τοποθέτηση του γίνεται πάνω στην επιφάνεια που χρήζει αντιμετώπιση, καθώς τεντώνεται και στηρίζεται σε ειδικές βάσεις. Τοποθετείται στα δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίχτυ ή ακίδες , όμως δεν μπορεί να τοποθετηθεί για την απομάκρυνση περιστεριών από φωταγωγό. 

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
         Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριώναπό Φωταγωγό

Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από

Φωταγωγό

Αποτελεί τη ψευδαίσθηση φωτιάς για τα περιστέρια στο χώρο, οπότε σταδιακά δεν προσγειώνονται. Το Gel αποτελείται από διάφορα φυσικά έλαια τα οποία δεν βλάπτουν τα περιστέρια, τους ανθρώπους και τα υλικά του χώρου. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη απομάκρυνση περιστεριών από φωταγωγό, αφού δεν αποτρέπει την είσοδο των περιστεριών στο χώρο. 

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
         Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Φωταγωγό

Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση

Περιστεριών από Φωταγωγό

Είναι ένα ηχητικό σύστημα απομάκρυνσης περιστεριών το οποίο παράγει ήχους από κραυγές αρπακτικών πτηνών. Επίσης, διαθέτει ανίχνευση κίνησης όπως και έλεγχο έντασης των κραυγών. Τοποθετείται σε μέρη που δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε δεν συνιστάται για την απομάκρυνση περιστεριών από φωταγωγό λόγω του ήχου που θα δημιουργείται και θα προκαλεί αναστάτωση. 

Απώθηση Περιστεριών από Φωταγωγό
       Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση
       Περιστεριών από Φωταγωγό