Απώθηση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Πως γίνεται η απώθηση περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Τα περιττώματα των περιστεριών αποτελούν ίσως μία από τις σημαντικότερες εστίες μόλυνσης σε ένα χώρο. Οι ακάλυπτοι χώροι των πολυκατοικιών αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σημεία των περιστεριών για τη δημιουργία φωλιάς, λόγω του πρόσφορου εδάφους που βρίσκουν στα διάφορα ανοίγματα των πολυκατοικιών. Τα ανοίγματα σε συνδυασμό με τη προστασία του χώρου από τις καιρικές συνθήκες εντείνουν τη παρουσία και εγκατάσταση τους στον ακάλυπτο χώρο. 

 

 

Βαθμός δυσκολίας αντιμετώπισης περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση διχτυού για περιστέρια
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση ακίδων απώθησης περιστεριών
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση οπτικού gel περιστεριών
0%

Τρόποι Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Καθαρισμός και απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Για την απομάκρυνση περιστεριών από ακάλυπτο χώρο η Neosun χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το είδος της προσβολής στον ακάλυπτο χώρο που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης. Λόγω της δυσκολίας στην πρόσβαση δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να απομακρύνεται τα περιστέρια από τον ακάλυπτο χώρο. Για την απώθηση περιστεριών από ακάλυπτο χώρο προτείνουμε τη χρήση διχτυού για περιστέρια ή ακίδες περιστεριών.

Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Οι ακίδες είναι κατασκευασμένες να διώχνουν τα περιστέρια από το σημείο του ακάλυπτου χώρου που παραμένουν, χωρίς να τα τραυματίζουν. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκολες ως προς την εγκατάσταση  τους, αφού τοποθετούνται με κόλλημα για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Τις τοποθετούμε συνήθως για απομάκρυνση περιστεριών από ακάλυπτο χώρο σε εσοχές. Υπάρχουν πολλά είδη ακίδων αναλόγως του σημείου που πρέπει να προστατέψουμε. Μπορείτε να δείτε εδώ μερικά είδη ακίδων απώθησης περιστεριών.

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Η τοποθέτηση του είναι ιδιαίτερα βολική διότι διαμορφώνεταιανάλογα με το μέγεθος του στις διαστάσεις που επιθυμούμε με ανθεκτικότητα στιςυψηλές θερμοκρασίες. Είναι χρώματος μπεζ ώστε να μην επεμβαίνει στην αισθητικήτου χώρου. Τοποθετείται με ειδική κατασκευή με ανοξείδωτο συρματόσχοινο για μόνιμη καισταθερή στήριξη. Είναι ο ιδανικός τρόπος απομάκρυνσης περιστεριών από ακάλυπτοχώρο στη πλειοψηφία των περιπτώσεων ειδικά όταν εισέρχονται τα περιστέρια κατ’επανάληψη, ώστε να αποτρέπει την είσοδο τους.

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Αποτελεί μία διακριτική λύση απομάκρυνσης περιστεριών, όσον αφορά την αισθητική του χώρου. Η τοποθέτηση του γίνεται πάνω στην επιφάνεια που χρήζει αντιμετώπιση, καθώς τεντώνεται και στηρίζεται σε ειδικές βάσεις. Τοποθετείται στα δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίχτυ για περιστέρια ή ακίδες απώθησης περιστεριών , όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για την απομάκρυνση περιστεριών από ακάλυπτο χώρο. 

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο
Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Αποτελεί τη ψευδαίσθηση φωτιάς για τα περιστέρια στο χώρο, οπότε σταδιακά δεν προσγειώνονται. Το Οπτικό Gel αποτελείται από διάφορα φυσικά έλαια τα οποία δεν βλάπτουν τα περιστέρια, τους ανθρώπους και τα υλικά του χώρου. Αντέχει στο χρόνο και δεν επηρεάζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν μπορεί, όμως, να χρησιμοποιηθεί εύκολα για την απομάκρυνση περιστεριών από ακάλυπτο χώρο. 

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο
Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο

Είναι ένα ηχητικό σύστημα απώθησης περιστεριών το οποίο παράγει ήχους από κραυγές αρπακτικών πτηνών. Επίσης, διαθέτει ανίχνευση κίνησης όπως και έλεγχο έντασης των κραυγών. Τοποθετείται σε μέρη που δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε δεν συνιστάται για την αντιμετώπιση περιστεριών από τον ακάλυπτο χώρο λόγω του ήχου που θα δημιουργείται και θα προκαλεί αναστάτωση. 

Απώθηση Περιστερών από Ακάλυπτο Χώρο
Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Ακάλυπτο Χώρο