Απώθηση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

 Απώθηση περιστεριών από Επαγγελματικό Χωρό

Τα τελευταία χρόνια, οι επαγγελματικοί χώροι είναι αυτοί που προσβάλλονται περισσότερο από τις εγκαταστάσεις των περιστεριών.  Τα διάφορα κρούσματα παρουσιάζονται στις  διαφημιστικές πινακίδες και στις εσοχές των αρχιτεκτονικών σχεδίων του χώρου.

Βαθμός δυσκολίας αντιμετώπισης περιστεριών από Επαγγελματικό χώρο
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση διχτυού απώθησης περιστεριών
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση ακίδων απώθησης περιστεριών
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση οπτικού gel για περιστέρια
0%

Τρόποι Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Απώθηση Περιστεριών από επαγγελματική ταμπέλα
Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Για την απομάκρυνση περιστεριών από επαγγελματικό χώρο η Neosun χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το είδος της προσβολής στον επαγγελματικό χώρο που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης. Δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διώξετε τα περιστέρια από τις ταμπέλες ή τις εσοχές σε έναν επαγγελματικό χώρο, μπορείτε να δείτε εδώ διάφορους μύθους για να διώξετε τα περιστέρια. Για την απώθηση περιστεριών από έναν επαγγελματικό χώρο προτείνουμε τη χρήση διχτυού για περιστέρια ή ακίδες περιστεριών.

Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Οι ακίδες είναι κατασκευασμένες να διώχνουν τα περιστέρια από το σημείο του επαγγελματικού χώρου που παραμένουν, χωρίς να τα τραυματίζουν. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκολες ως προς την εγκατάσταση  τους, αφού τοποθετούνται με κόλλημα για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Αποτελεί βασικό τρόπο απομάκρυνσης περιστεριών από επαγγελματικό χώρο.

Απώθηση περιστεριών από διαφημιστική ταμπέλα
Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Η τοποθέτηση του είναι ιδιαίτερα βολική για τους επαγγελματικούς χώρους διότι διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του στις διαστάσεις που επιθυμούμε με ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι χρώματος μπεζ ώστε να μην επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου. Τοποθετείται με ειδική κατασκευή με ανοξείδωτο συρματόσχοινο για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Είναι ο ιδανικός τρόπος απομάκρυνσης περιστεριών από επαγγελματικό χώρο όταν εισέρχονται τα περιστέρια στο χώρο κατ’ επανάληψη, ώστε να αποτρέπει την είσοδο τους.

Απώθηση Περιστεριών σε φροντιστήριο
Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελαμτικό Χώρο

Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Αποτελεί μία διακριτική λύση απώθησης περιστεριών στις διαφημιστικές ταμπέλες, όσον αφορά την αισθητική του χώρου. Η τοποθέτηση του γίνεται πάνω στην επιφάνεια που χρήζει αντιμετώπιση, καθώς τεντώνεται και στηρίζεται σε ειδικές βάσεις. Τοποθετείται στα δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίχτυ ή ακίδες , όμως δεν αποτελεί το καταλληλότερο μέσο απομάκρυνσης περιστεριών από επαγγελματικό χώρο.

Απώθηση Περιστεριών με νήμα σε ταμπέλα
Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριώναπό Επαγγελματικό χώρο

Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Αποτελεί τη ψευδαίσθηση φωτιάς για τα περιστέρια στο χώρο, οπότε σταδιακά δεν προσγειώνονται. Το Gel αποτελείται από διάφορα φυσικά έλαια τα οποία δεν βλάπτουν τα περιστέρια, τους ανθρώπους και τα υλικά του χώρου. Δεν ενδείκνυται ως ο καλύτερος δυνατός τρόπος αντιμετώπισης περιστεριών από επαγγελματικό χώρο. 

Απώθηση Περιστεριών με οπτικό τζέλ
Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο

Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο 

Είναι ένα ηχητικό σύστημα απομάκρυνσης περιστεριών, το οποίο παράγει ήχους από κραυγές αρπακτικών πτηνών. Επίσης, διαθέτει ανίχνευση κίνησης όπως και έλεγχο έντασης των κραυγών. Τοποθετείται σε μέρη που δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε δεν συνιστάται για την απομάκρυνση περιστεριών από επαγγελματικό χώρο λόγω του ήχου που θα δημιουργείται και θα προκαλεί αναστάτωση.

Απώθηση Περιστεριών με ηχητικά συστήματα
Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση Περιστεριών από Επαγγελματικό Χώρο