Απώθηση Περιστεριών από Μπαλκόνι

Απώθηση περιστεριών από μπαλκόνι

Τα περιστέρια αποτελούν το πιο κοινό είδος πτηνού που συναντάται στο αστικό περιβάλλον και ο πληθυσμός τους συνεχώς πολλαπλασιάζεται εξαιτίας της έλλειψης φυσικών εχθρών και της πληθώρας τροφής που υπάρχει στα αστικά κέντρα. Η συγκέντρωση τους στα αστικά κέντρα αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

 

Υπάρχουν τρεις τρόποι αντιμετώπισης περιστεριών από το μπαλκόνι που έχουν προσβάλλει.

Βαθμός δυσκολίας αντιμετώπισης περιστεριών από μπαλκόνι
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση διχτυού για περιστέρια
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση ακίδων για περιστέρια
0%
Ποσοστό επιτυχίας με χρήση οπτικού gel περιστεριών
0%

Τρόποι Απομάκρυνσης  Περιστεριών από Μπαλκόνι 

Απώθηση περιστεριών από μπαλκόνι

Πως θα διώξω τα περιστέρια από το μπαλκόνι

Για την απομάκρυνση περιστεριών από μπαλκόνι η Neosun χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους ανάλογα με το είδος της προσβολής στο μπαλκόνι που πρέπει να γίνει η τοποθέτηση του συστήματος απώθησης. Δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να διώξετε τα περιστέρια από το μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε εδώ διάφορους μύθους για να διώξετε τα περιστέρια. Για την απώθηση περιστεριών από μπαλκόνι προτείνουμε τη χρήση διχτυού για περιστέρια ή ακίδες περιστεριών.

Απωθητικές Ακίδες για Απομάκρυνση Περιστεριών

από Μπαλκόνι

Οι ακίδες απώθησης περιστεριών είναι κατασκευασμένες να διώχνουν τα περιστέρια από το σημείο του μπαλκονιού που παραμένουν, χωρίς να τα τραυματίζουν. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι εύκολες ως προς την εγκατάσταση  τους, αφού τοποθετούνται με κόλλημα για μόνιμη και σταθερή στήριξη ή με δεματικά. Τις τοποθετούμε συνήθως για απομάκρυνση περιστεριών από μπαλκόνι στις εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών, στα περβάζια, κουπαστές, σωλήνες, σκεπές και στηθαία.

Ακίδες απομάκρυνσης περιστεριών
Ακίδες Απομάκρυνσης Περιστεριών από Μπαλκόνι

Απωθητικό Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών

από Μπαλκόνι

Η τοποθέτηση του διχτυού είναι ιδιαίτερα βολική για οποιοδήποτε τύπο μπαλκονιού διότι διαμορφώνεται ανάλογα με το μέγεθος του στις διαστάσεις που επιθυμούμε με ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Το δίχτυ περιστεριών είναι χρώματος μπεζ ώστε να μην επεμβαίνει στην αισθητική του χώρου. Τοποθετείται με ειδική κατασκευή με ανοξείδωτο συρματόσχοινο για μόνιμη και σταθερή στήριξη. Το δίχτυ απώθησης περιστεριών είναι ο ιδανικός τρόπος απομάκρυνσης περιστεριών από μπαλκόνι όταν εισέρχονται τα περιστέρια κατ’ επανάληψη, ώστε να αποτρέπει την είσοδο τους.

Απώθηση Περιστεριών από μπαλκόνι
Δίχτυ για Απομάκρυνση Περιστεριών από Μπαλκόνι

Απωθητικό Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών

από Μπαλκόνι 

Αποτελεί μία διακριτική λύση απομάκρυνσης περιστεριών από μπαλκόνι, όσον αφορά την αισθητική του χώρου. Η τοποθέτηση του γίνεται πάνω στην επιφάνεια που χρήζει αντιμετώπιση, καθώς τεντώνεται και στηρίζεται σε ειδικές βάσεις. Τοποθετείται στα δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν δίχτυ ή ακίδες , όπως είναι οι κουπαστές, μαρκίζες και οι ταμπέλες.

Απώθηση Περιστεριών από Μπαλκόνι
Νήμα για Απομάκρυνση Περιστεριών από Μπαλκόνι

Απωθητικό Οπτικό Gel για Απομάκρυνση

Περιστεριών από Μπαλκόνι 

Αποτελεί τη ψευδαίσθηση φωτιάς για τα περιστέρια στο χώρο, οπότε σταδιακά δεν προσγειώνονται. Το Οπτικό Gel αποτελείται από διάφορα φυσικά έλαια τα οποία δεν βλάπτουν τα περιστέρια, τους ανθρώπους και τα υλικά του χώρου. Δεν ενδείκνυται ως ο καλύτερος δυνατός τρόπος αντιμετώπισης περιστεριών από μπαλκόνι, αφού δεν αποτρέπει την είσοδο των περιστεριών στο χώρο. 

Απώθηση Περιστεριών από Μπαλκόνι
Οπτικό Gel για Απομάκρυνση Περιστεριών από Μπαλκόνι

Απωθητικές Ηχητικές συσκευές κραυγών για

Απομάκρυνση Περιστεριών από Μπαλκόνι 

Είναι ένα ηχητικό σύστημα απομάκρυνσης περιστεριών από μπαλκόνι το οποίο παράγει ήχους από κραυγές αρπακτικών πτηνών. Επίσης, διαθέτει ανίχνευση κίνησης όπως και έλεγχο έντασης των κραυγών. Τοποθετείται σε μέρη που δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε δεν συνιστάται για τα μπαλκόνια στις πόλεις λόγω του ήχου που θα δημιουργείται και θα προκαλεί αναστάτωση. 

Απώθηση Περιστεριών από Μπαλκόνι
Ηχητικές συσκευές κραυγών για Απομάκρυνση
Περιστεριών από Μπαλκόνι