Ακίδες Απώθησης Περιστεριών

ECOLOGIC 306 Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες 350x350 Αποτελεί την πιο συνηθισμένη μέθοδο απώθησης πτηνών και ενδείκνυται για περβάζια, σκεπές, στηθαία, πάνω από εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών, κ.α. Χρησιμοποιούνται σε επιφάνειες όπου προσγειώνονται τα περιστέρια και σε σημεία όπου δεν θέλουμε να δημιουργήσουν μόνιμες φωλιές. Διατίθενται με ειδικά επεξεργασμένο πολυκαρβονικό υλικό για μεγαλύτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.(UV). Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου επιλέγεται το κατάλληλο μοντέλο ακίδας.

Δείτε όλες τις ακίδες απώθησης Περιστεριών

akides-apothisis-peisterion-megalhs-puknotitas-sp-306

Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μεγάλης Πυκνότητας SP 306

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών SP 306 είναι μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών μεγάλης πυκνότητας, μήκους 50cm και πλάτους κάλυψης 25cm. Eπεξεργασμένη για αντοχή στην UV ακτινοβολία, εύκαμπτη για τοποθέτηση σε δύσκολα σημεία.

 

akides-apothisis-peisterion-mesaias-puknotitas-sp-311

Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μεσαίας Πυκνότητας SP 311

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών SP 311 είναι μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών μεσαίας πυκνότητας, μήκους 50cm και πλάτους κάλυψης 15cm. Eπεξεργασμένη για αντοχή στην UV ακτινοβολία, εύκαμπτη για τοποθέτηση σε δύσκολα σημεία.

 

akides-apothisis-peisterion-mikris-puknotitas-sp 308

Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μικρής Πυκνότητας SP 308

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών SP 308 είναι μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών μικρής πυκνότητας, μήκους 50cm και πλάτους κάλυψης 15cm. Eπεξεργασμένη για αντοχή στην UV ακτινοβολία, εύκαμπτη για τοποθέτηση σε δύσκολα σημεία.

 

akida apothisis peristerion metalliki 100 cm inox

Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μεταλλική 100cm inox

Οι μεταλλικές ακίδες απώθησης Περιστεριών είναι από εύκαμπτο μέταλλο σε χρώμα inox μεσαίας πυκνότητας, μήκους 100cm και πλάτους 12cm. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.

 

akides-apothisis-peisterion-mesaias-puknotitas-plastikes ecologic-350

 Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών Πλαστικές Ecologic 350

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών πλαστικές Ecologic 350 είναι πλαστικές ακίδες απώθησης περιστεριών μεσαίας πυκνότητας, μήκους 50cm και πλάτους 16cm από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.

 

akides-apothisis-peisterion-megalis-puknotitas-ecologic-306

 Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μεγάλης Πυκνότητας Ecologic 306

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών Ecologic 306 είναι μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών μεγάλης πυκνότητας, μήκους 50cm και ύψους 11cm με βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.

 

akides-apothisis-peisterion-mesaias-puknotitas-ecologic-311

Περιγραφή Ακίδας απώθησης Περιστεριών μεσαίας Πυκνότητας Ecologic 311

Οι ακίδες απώθησης Περιστεριών Ecologic 311 είναι μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών μεσαίας πυκνότητας, μήκους 50cm και ύψους 11cm με βάση από ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.